Metalkas is een familiebedrijf met Pools kapitaal dat zich intensief ontwikkelt. Ons bedrijf heeft een 60-jarige traditie en een gevestigde positie op de internationale markt. Wij zijn met succes aanwezig op internationale markten en leveren onze producten aan 30 landen over de hele wereld. Bovendien zijn wij de enige onderneming in Europa die een zo'n breed gamma van producten in onze eigen productie-eenheden laat vervaardigen. Daartoe behoren brandkasten, gepantserde kasten, metalen meubels (sociaal, werkplaats, kantoor), rekken, metalen dozen, verbanddozen, sleutelkasten en ladders.

Gedurende 60 jaar hebben wij ongeveer 35 miljoen lockers, 350 000 kluizen en 1,5 miljoen metalen meubels geproduceerd en ongeveer 2,5 miljoen ton staal gebruikt. Ons bedrij-Metalkas beschikt over een modern machinepark, 25 volledig geautomatiseerde productielijnen, 700 werknemers en een totale oppervlakte van 25.800 m2.

Onze missie is om producten te leveren die voldoen aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Het meerlagige controlesysteem van het productieproces, de constante investeringen in machines, de toepassing van de nieuwste technologieën, samenwerking met wetenschappelijke instellingen, onderzoekslaboratoria en leveranciers van grondstoffen, maken Metalkas TOT een van de leiders in de industrie.

De raad van bestuur van Metalkas S.A.: Jacek Grzenia en Adam Grzenia 

In onze catalogus staan 3 merken:

 

Al 60 jaar produceren wij producten die onze klanten veiligheid, bescherming en orde bieden. Het gaat hoofdzakelijk om passieve mechanische beveiliging, met inbegrip van brandkasten, gepantserde kasten, multi-safes, overslagkasten, metalen planken, werkmeubels, kantoor- en werkplaatsmeubels. Kasten voor geheime kamers, kasten en kluizen voor wapenopslag, metalen kluizen, hangkasten voor sleutels, verbandkoffers en reclamevitrines .

Op basis van de ervaring van ons bedrijf-Metalkas, dat al 60 jaar op de markt is, werd het merk Bayersystem gelanceerd. Al meer dan 10 jaar biedt het bedrijf producten aan voor gebruik in de werkplaats, transport en arbeidsveiligheid op hoogte; ladders voor huishoudelijk gebruik, industriële ladders en kunststof steunen. De hoogwaardige producten van Bayersystem voldoen aan de eisen van de Europese norm PN EN-131 en zijn TÜV-gecertificeerd.

In 2015 werd ons nieuwe merk gecreëerd, dat de familienaam van zijn ontwerpers draagt - de prestigieuze Grzenia-kluizen. Het is ons merk dat het concept van veiligheid en design opnieuw gedefinieerd heeft. Wij hebben dit vastgelegd als "De kunst van precisie". Het valt op door zijn individualiteit en originaliteit. Het is een uiterst avant-gardistisch en luxueus product, verkrijgbaar in twee lijnen: Individual en Individual Prestige. Om een uiterst prestigieus product te kunnen leveren, wordt de klant aangeboden om zijn eigen kluis te ontwerpen. Dankzij deze oplossing, en ook met behulp van de kluisconfigurator, kan de klant zich uitzonderlijk voelen en een kluis kiezen die speciaal voor hem op maat is gemaakt en voorbereid.

Metalkas S.A. respecteert uw recht op privacy. Lees ons privacybeleid in overeenstemming met artikel 13, leden 1 en 2, van Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (GDPR). - Meer te weten komen - verbergen