FAQ

BETALINGEN
 • Wat zijn de betalingswijzen voor de gekochte goederen?

  De Klant kan de betaling in een van de volgende vormen verrichten:

  - door overschrijving zonder contant geld op de bankrekening van de Verkoper bij PKO Bank Polski PL 59102014620000780203666757 SWIFT BPKOPLPW  binnen de 7 dagen na de bevestiging van de bestelling. Indien de betaling niet binnen deze termijn voldaan is, wordt de bestelling geannuleerd.

  - door niet-monetaire overmaking via het elektronische betalingssysteem PayU, Giropay, Visa, MasterCard, Maestro.

   

 • In welke valuta kan ik een betaling doen?

  Betalingen kunnen alleen in Polse Zloty gemaakt worden.

  Wat moet ik doen als ik voor online betaling heb gekozen en de betaling niet gedaan is?

  Online betaling kan binnen 4 werkdagen na het plaatsen van de bestelling uitgevoerd worden. U moet op het formulier in de orderbevestiging klikken. Na 4 werkdagen, als de betaling niet overgemaakt is, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

REGISTRATIE
 • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

  Als u uw wachtwoord vergeten bent , klikt u op "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" en voert u het e-mailadres in dat u bij uw registratie hebt gebruikt. Er wordt nieuw wachtwoord naar dit e-mailadres gestuurd.

 • Heb ik een login en wachtwoord nodig om aankopen te doen?

  Nee, login en wachtwoord zijn niet nodig.  Aankopen doen zonder te registreren is wel mogelijk. Helaas, met deze optie kunt u uw bestelgeschiedenis niet bekijken. Voor volgende bestellingen moet u uw leveringsgegevens opnieuw invullen. U kunt ook niet van speciale aanbiedingen voor vaste klanten genieten.

 • Hoe kan ik mij inschrijven in de online winkel?

  Om u in de winkel te registreren, klikt u op "Aanmelden" en vervolgens op "Registreren". In de volgende stap moet u alle vereiste gegevens verstrekken. Nadat u op de knop "Account registreren" klikt, wordt een e-mail met een activeringslink verzonden. Nadat u op de link klikt, kunt u aankopen doen.

  Kan ik de adresgegevens die ik tijdens het registratieproces heb verstrekt, wijzigen of aanvullen?

  U kunt uw adresgegevens wijzigen, klik op "wijzig gegevens" nadat u  ingelogd bent.

BESTELLEN
 • Kan ik mijn bestelling intrekken?

  Een bestelling is onmiddellijk na zijn validatie tot uitvoering ingediend. Het is niet mogelijk een door u geplaatste bestelling te herroepen. U kunt ons per e-mail - sklep@metalkas.com.pl - op de hoogte brengen van de annulatie. Deze informatie zal de verzending stoppen indien het pakket nog niet verzonden is.

 • Hoe lang duurt het om de bestelling te krijgen?

  De leveringstermijn is afhankelijk van de beschikbaarheid van een bepaald product. Informatie over de levertijd vindt U op de productkaart.

 • Kan ik iets in de bestelling veranderen?

  Volgens de regels van de online winkel: sklep.metalkas.com.pl , zijn wij niet in staat om de al geplaatste bestellingen te wijzigen. Wij raden u aan de bestelling te annuleren door een e- mail te sturen naar sklep@metalkas.com.pl met de informatie die nodig is om de bestelling te annuleren en deze opnieuw te plaatsen met de juiste gegevens . De verzending van de "ongewenste" bestelling zal stopgezet worden als het pakket nog niet verzonden is.

 • Als ik twee artikelen bestel, maar afzonderlijk, kan ik ze dan in één pakket ontvangen?

  Nee, het is niet mogelijk om twee of meer bestellingen in één pakket te combineren.

 • Kan ik de bestelstatus van mijn bestelling controleren?

  Voor geregistreerde klanten figureert de bestelstatus  in de bestelgeschiedenis. Bovendien ontvangen de klanten automatisch gegenereerde e-mails die hen over de status informeren : bevestiging van ontvangst van de bestelling, aanvaarding van de bestelling voor verwerking, verzending van de bestelling. De laatste e-mail bevat ook informatie over het pakketnummer.

 • Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat moet ik doen?

  Neem contact met ons via sklep@metalkas.com.pl.

 • Kan ik onderhandelen over het aankoopbedrag?

  Ja, voor bestellingen van meer dan 100 stuks.

VERZENDING EN LEVERING
 • Kan ik de bestelde goederen persoonlijk afhalen?

  Nee, de goederen worden naar het aangegeven adres gestuurd.

 • Hoeveel kost het om een pakje te leveren?

  Momenteel rekenen wij geen verzendkosten.

 • Kan ik goederen bestellen met de levering in het buitenland ?

  Nog niet.

 • Hoe snel kunnen de goederen verzonden worden ?

  Wij doen ons best om de goederen zo snel mogelijk te verzenden. De tijd die nodig is om de bestelling te verwerken, hangt af van de leveringswijze van het pakket en de verzendingsinformatie die zichtbaar is op de productfiche van het gekochte product. In het algemeen: tussen 48 uur en 30 dagen.

VERVANGING EN TERUGZENDING
 • Wat is de terugbetalingstermijn voor teruggezonden artikelen?

  Na ontvangst van het product, worden de terugbetalingen binnen de 14 werkdagen gedaan.

 • Hoe wordt geld terugbetaald ?

  Indien de betaling bij de levering verricht werd , wordt het geld teruggestort op het rekeningnummer dat op het retourformulier vermeld is. Als de betaling online werd uitgevoerd, wordt het geld teruggestort naar de rekening van waaruit de overschrijving  uitgevoerd was.

 • Kan ik de goederen onder betaling bij levering terugsturen?

  Nee, dat is niet mogelijk.

 • Kan ik een gekocht product terugsturen?

  Een consument die een overeenkomst op afstand  gesloten heeft, kan deze overeenkomst zonder opgave van redenen herroepen,  binnen 14 dagen na de datum waarop hij de goederen gekregen heeft. Gedetailleerde informatie over de herroeping van de overeenkomst is te vinden in : de winkelvoorschriften, punt VI. Terugtrekking uit het contract in de volgende link https://metalkas.nl/algemene-voorwaarden-van-de-online-winkel

KLACHTEN
 • Een product is defect, wat kan ik doen?

  De klacht, in overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden van de garantie (winkel regels, punt VII. Garantie en Aansprakelijkheid voor Gebreken) en de aansprakelijkheid voor gebreken aan goederen, wordt binnen 14 dagen na de datum van indiening van een volledige klacht in behandeling genomen. De volledige klacht moet in één e-mail ingediend worden( esklepreklamacje@metalkas.com.pl). Afhankelijk van het soort klacht moet de e- mail een ingevuld formulier, fotografische documenten en een schaderapport bevatten, indien de klacht betrekking heeft tot transportschade, dient een uniforme nomenclatuur van defecte items te worden gebruikt. De exacte benaming van de artikelen is te vinden in de bijgevoegde productbijlage. Indien u niet in staat bent om het formulier in te vullen, vul dan het formulier in met gegevens. Gelieve het leveringsadres te vermelden indien dit verschilt van het adres van de klager. Download: Klachtenformulier

 • Wat te doen als een ontvangen pakket beschadigd is?

  Indien het geleverde pakket tijdens het vervoer beschadigd werd , moet dit duidelijk vermeld worden en moet een protocol opgesteld worden. U moet de goederen controleren met de bezorger en een schadeprotocol opstellen. Indien de bezorger weigert de goederen te controleren, kunt U weigeren het pakket in ontvangst te nemen.

PRODUCTEN
 • Welke metalen planken moet ik kiezen?

  Met metalen kasten kunt u snel en gemakkelijk goederen, documenten en apparatuur organiseren. Hierdoor hebben zij talrijke toepassingen in verschillende soorten instellingen, werkplaatsen, magazijnen, garages, bedrijven en archieven. De keuze van de juiste steun is zeer belangrijk. Het moet niet alleen solide zijn, maar ook functioneel. Bij de keuze van een metaal kast is het belangrijk om rekening te houden met het gebruik van belastingen die het moet kunnen dragen. Als het kastje wordt gebruikt om grote en zware voorwerpen op te bergen, is het het handigst als de planken ook van metaal zijn gemaakt - net als het frame. U kunt ook kiezen voor planken van stevige MDF, maar praktische overwegingen spreken in het voordeel van metalen planken. Een groot voordeel is dat metalen planken zijn gemakkelijk in onderhoud. Bij de opslag van vloeibare stoffen, met een verhoogd risico op verspilling, moeten de legborden van dit metalen rek ook van metaal zijn. Als we voor MDF-planken kiezen, slaan we er meestal bouwmateriaal en instrumenten op. Er worden twee assemblagesystemen gebruikt in Metalkas kasten. Het geperste en geschroefde systeem heeft verschillende afmetingen en draagvermogens per legbord. Het laadvermogen varieert van 40 kg tot zelfs 400 kg. Metalkas legbordstellingen, met een draagvermogen per legbord van 40 kg tot 175 kg, zijn gebaseerd op metalen legborden, terwijl stellingen met een draagvermogen van 90 kg tot 400 kg alleen zijn uitgerust met legborden van speciaal karton.

 • Waar kan ik instructies voor het monteren van planken vinden?

  Hoe monteer ik een inpersplank met een metalen plank? https://www.youtube.com/watch?v=sarBtHxIUo0

  Hoe monteer ik een metalen persplank met MDF? https://www.youtube.com/watch?v=rPM5157qFe0

  Hoe monteer ik een metalen plank met bouten aan een metalen plank? https://www.youtube.com/watch?v=zQjM1NBh6Oo

 • Waar kan ik certificaten voor Metalkas producten vinden?

  Al onze certificaten zijn te vinden op deze website https://www.metalkas.com.pl/o-firmie/certyfikaty

 • Produceert u in Polen?

  Ja, wij zijn een Pools familiebedrijf, alle onze fabrieken zijn gevestigd in Bydgoszcz. https://www.youtube.com/watch?v=imqJhV12uMM

 • Waar zijn de montage instructies? Ik heb een handleiding verloren?

  Stuur een e-mail naar sklep@metalkas.com.pl en wij zullen u de informatiefolder in elektronische versie toesturen.

 • Ik heb inmiddels dezelfde kast gekocht maar het profiel waarop het mdf paneel gesteunt is verschilt van deze van mijn eerste aankoop, waarom?

  Wij produceren rekken op verschillende lijnen, het kan gebeuren dat het profiel van een rek anders is dan het eerder gekochte, maar de parameters en het draagvermogen per rek blijven dezelfde.

 • Welke ladder te kiezen voor huishoudelijk gebruik?

  De belangrijkste parameter bij het kiezen van een ladder is de werkhoogte - het maximale werkbereik van een gemiddeld persoon op een bepaalde ladder. In een appartement of huis niet op grote hoogte en zonder schoonmaak- en renovatiewerkzaamheden, kan een lage ladder met 2 of 3 treden voldoende zijn. Ze zijn ook uitgerust met een platform of een haak, zodat u  niet naar beneden hoeft om de nodige voorwerpen op te halen. Als u hoge ramen en kasten die aan het plafond hangen moet schoonmaken, hebt u een middelgrote ladder nodig. Het moet een platform of een haak hebben waar u een emmer water of een mand met schoonmaakbenodigdheden kunt plaatsen/hangen. Een grotere ladder met 4 of 5 treden kan ook nuttig zijn bij het tuinieren.

 • Wat is een professionele ladder?

  Momenteel worden ladders in twee categorieën onderverdeeld: professioneel en niet- professioneel. Professionele ladders zijn ladders die kunnen gebruikt worden in de industrie en in huishoudens . Niet-professionele ladders daarentegen zijn ladders die alleen in woningen kunnen worden. Niet alle ladders met een trapdruk van 150 kg kunnen professionele aluminium ladders genoemd worden. De kenmerken van professionele ladders en ladders voor huishoudelijk gebruik zijn afgebeeld op de stickers die op de ladders zijn aangebracht . Zij tonen in detail de kenmerken van aluminium ladders en hun toepassing. Ladders van het merk Bayersystem van de Poolse fabrikant Metalkas voldoen aan alle kenmerken en eisen. De aankoop van een professionele ladder garandeert de mogelijkheid om deze niet alleen thuis, maar ook in de industrie te gebruiken. Het zou zowel een nuttig instrument voor thuis als een instrument voor de meest veeleisende gebruiker zijn . Voor degenen die renovatiewerkzaamheden uitvoert, zijn professionele aluminium ladders een onmisbaar hulpmiddel. Met stabiele, antislipvoeten en -treden kunt u op hoogte werken en de moeilijkste hoeken bereiken. De professionele aluminium ladders van Bayersystem zijn ongeëvenaard op de markt; Poolse ladders waarop veel professionals vertrouwen. Hiertoe behoren bouwbedrijven, algemene aannemers, reparatie- en servicebedrijven.

 • Verkoopt u onderdelen voor uw producten?

  Wij verkopen geen onderdelen, maar als een onderdeel van ons product beschadigd is, zullen wij dit via de schadeprocedure afhandelen.

  De bestelde goederen worden geleverd via gespecialiseerde postbedrijven en koeriersdiensten. De daadwerkelijke levering van de goederen kan worden vertraagd om redenen buiten de wil van de verkoper, met name door post- en koerierbedrijven.

Metalkas S.A. respecteert uw recht op privacy. Lees ons privacybeleid in overeenstemming met artikel 13, leden 1 en 2, van Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (GDPR). - Meer te weten komen - verbergen